ŞANLIURFA / HALİLİYE - Süleymaniye Ortaokulu

Yıldız erkek atletizm kros takımımız Şanlıurfa birincisi oldu.

Ekm

“Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak olan sizlersiniz!” Mustafa Kemal ATATÜRK.

Ekm

5,6,7 ve 8.sınıflar ŞÖK toplantılarını yaptık.

Okul sahalarımızı boyadık.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurul Toplantısı düzenlendi.

Haz

Mezun olan öğrencilerimiz için fotoğraf çekimi düzenledik.

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesiyle okulumuzdan mezun olacak 8.sınıf öğrencilerimiz için mezuniyet töreni düzenlendi.

Okul dergimizin 3. sayısını çıkardık.

Nis

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde bulunan okulumuz  Süleymaniye Ortaokulu, 2022-2023 Okul Sporları kapsamında büyük bir başarı elde etti.

Iğdır’da düzenlenen Dart Turnuvası’na katılan okulumuz  turnuvayı 4. bitirdi.

Okulumuzun  Beden Eğitimi öğretmenleri Celal Demren ve Mahmut Arslan yönetimindeki takımımız , bu sonuçlarla birlikte Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Nis

Şanlıurfa'da düzenlenen kız futsal turnuvasında okulumuz şampiyon oldu. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

İstiklal Marşımızın 12 Mart 1921 tarihinde TBMM tarafından kabulünün 102. Yıldönümü nedeniyle okulumuzda anma ve kutlama programı düzenlendi.

Okul gazetemizin ilk sayısını çıkardık.

Öğrencilerimizle Şanlıurfa 5.Ulusal Kitap Fuarını ziyaret ettik.

Ekm

Sayın Valimiz Salih AYHAN öncülüğünde "Fırat'ın Çocukları Takımına Sahip Çıkıyor" projesi kapsamında düzenlenen organizasyona katılım sağladık. Sayın Valimize ve proje ekibine teşekkür ederiz.