ŞANLIURFA / HALİLİYE - Süleymaniye Ortaokulu

Süleymaniye Ortaokulu

Devteşti Mah. 9638 Sk. Bina No.63 63300 Haliliye/ŞANLIURFA
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik bireyler yetiştirmektir. Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
Misyon
Biz bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak onları bilgili becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları yirmi birinci yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
Sabahçı 06:30 12:10 Öğleci 12:20 18:00
Bağlarbaşı Halk Otobüsleri ve Belediye Otobüsleri (22A Nolu)
4 Km.